Make your own free website on Tripod.com
Ruangan Jodoh Cafe

Ruangan ini khas untuk sahabat-sahabat yang ingin mencari kenalan atau jodoh. Pak Nujum akan semak dulu borang2 sebelum disiarkan di ruangan ini... Sila berikan biodata anda Borang Jodoh Cafe


Cth: Dicari:.. Saya merayu kepada wanita2 yang perasan dirinya cantik, yg berbudi bahasa, yang pandai memasak, pandai bersolek, mampu melahirkan anak... dan tak cerewet, tak cemburu buta... tak kuat merajuk.. eheheh sporting.. dan boleh bekerja 24 jam. hehehhe gurau2 jer.. jgn marah.. sila lahhhhh hubungi di emel saya. 
Date: Tue, 27 Jul 1999 02:42:46 -0400 (EDT) 

Nama: aya
Emel: ayyaz_78@yahoo.com

Tajuk: Kawan ajeeeeeee...............

Diri: muka i nak cakap cantik bolehlah. berat 55kg,tinggi 161cm,kulit biasa pakai tudung,cutessssssslah jugak kerja sebagai kerani.umur 21 tahun

Dicari: nak cari yang sporting tapi tak gatal. open mainded boleh buat kawan.boleh kongsi problem,yang penting tak suka kikis duit pompuan, jujur okey tak tu. rasa rasa sesiapa yang layak boleh lah hantar email kat kita.gerenti dibalasnya.kalau ada gambar orait gak.


Date: Mon, 26 Jul 1999 21:57:06 -0400 (EDT) 
Nama: Leyla Ahmed
Emel: puteri_leyla@yahoo.com

Tajuk: Berkawan Biar Seribu

Diri: Saya ni tak cantik... saya suka berkawan, orgnya kelakar, banyak berkawan.... tapi nak cari lagi banyak... sapa-sapa pun boleh. Masih single top ten.... borang masih kosong.... prinsip berkawan biar seribu, berkasih biar satu....betul tak....email lah saya jika ingin berkawan dengan saya.

Dicari: Tak kisah jantina, rupa, kedudukan, semua no komen....janji kelakar....


Date: Mon, 26 Jul 1999 01:11:01 -0400 (EDT) 
Nama:
Emel: azaam@yahoo.com

Tajuk: saja..........

Diri: lelaki sejati.belum kawin. masih teruna. umur 27.

Dicari: yang memahami, tahu tentang halal-haram. tidak cerewet, pandai layan suami. gadis atau janda...semua boleh.


Date: Sun, 25 Jul 1999 00:18:22 -0400 (EDT)
Nama: AZLAN
Emel: KENCANA_RINDU@HOTMAIL.COM

Tajuk: CARI KEKASIH
 

Diri: HAI APE KHABAR ?? UMUR I DAH 24 THN . I BARU DI TINGGALKAN KEKASIH KIRA2 4 BULAN LEPAS , JIWA I TAK TENTERAM SEKARANG . I PERLUKAN SESAORANG YANG DAPAT MEMBANTU I DALAM MENENANGKAN FIKIRAN I . SESIAPA YANG SUDI KIRIMLAH E-MAIL PADA I . BUAT PENGETAHUAN SEMUA ,.. I BEKERJA DI JABATAN KERAJAAN , BYEEEEEE...

Dicari:YANG SEDERHANA TINGGI, TAKE CARE, CARING, MANJA KAT I, BAIK BUDI & INGAT KAT TUHAN SELALU . BYEEEEEE


Date: Sun, 25 Jul 1999 04:17:53 -0400 (EDT) 
Nama: sham
Emel: nermptko@mailroom.com

Tajuk: Ade sesape yg sudi???

Diri: umur 21 tahun, blajar kat u tempatan,muka tu boleh laaa (cukup makan), but kelakar dan suka chatting.

Dicari: sesiapa saje yg sudi berkenalan........


Date: Sun, 25 Jul 1999 18:21:53 -0400 (EDT) 
Nama: Harlan Permana
Emel: Harlan.H.Permana@IS.Shell.com

Tajuk: Perkenalan

Diri: Diri: saya berumur 28 tahun ( Aquarius ), beragama Islam. Sekarang berdomisili di negeri Belanda. Saya seorang pekerja. Senang bergaul dengan setiap orang, senang membuat humor. Hoby : membaca buku, lihat film, berolah raga beladiri ( Pencak Silat ), menikmati alam bebas.

Dicari: Cari: pasangan wanita muslim yang berbudi baik, dari keluarga yang baik, sedikit pandai berhias.


Date: Sat, 24 Jul 1999 06:22:48 -0400 (EDT)
Nama: giyat
Emel: giyat@isipol.ugm.ac.id

Tajuk: Mencari Saudara Laki/Perempuan

Diri: Saya pria 24 tahun mahasiswa tingkat akhir.. hampir lulus... sekarang kerja sambilan assisten cyber cafe di yogyakarta, anak kedua dari 3 bersaudara..., orangnya ramah memahami persahabatan dan persaudaraan sejati, Saya pingin berkenalan dengan teman-teman dimana saja, mungkin kalau ada kesempatan teman-teman bisa mampir kerumahku di yogya.. dan kalau ada kesempatan saya pingin bermain dan berjumpa dengan teman-teman.

Dicari: Saya pingin mendapatkan teman siapa saja... apalagi yang  menyukai motto" Mudah mencari teman yang bisa diajak tertawa tapi sulit mencari teman yang mau diajak menangis" .


Date: Fri, 23 Jul 1999 22:22:26 -0400 (EDT)
Nama: shy
Emel: niandihati@hotmail.com

Tajuk: mencari kenalan

Diri: gadis.  berusia dalam lingkungan 20-an.  Menetap di Perak. Bekerja sebagai seorang kerani sementara mencari pekerjaan tetap. lulusan ipt tempatan.  Seorang yang happy go lucky. ketinggian lebih kurang 153 cm...... berat 47kg.... suka berjenaka.... berkulit  putih.... hobi dengar radio dan bergayut dalam telefon serta chatting through internet.

Dicari: sesiapa yang sudi berkenalan..... berusia 20 tahun keatas. sudah bekerja dan mempunyai pekerjaan tetap. kelakar..... tidak terlalu serius...... romantic & very caring, understanding &loving person. matured of course....... beriman...... berminat dengan mereka yang boleh join kepala kita yang gila-gila nie....... berperwatakan menarik....... kemas dan bergaya hensom tu nak ler sikit dan yang berkulit cerah..


Date: Fri, 23 Jul 1999 08:39:45 -0400 (EDT)
Nama: aminah abdullah
Emel: ruhas68@muslimemail.com

Tajuk: sesiapa yang sudi

Diri: saya ni tak lawa, , bertudung, simple, dan nak tau lebih tu kenlah email saya.

Dicari: cari yang baik akhlak, tak lupa suruhan Allah. umur tu lebih sikit dari saya 30thn keatas tinggi 5 kaki keatas. kerja tak kisah asalkan halal.


Date: Thu, 22 Jul 1999 04:18:20 -0400 (EDT)
Nama: Shahrun Harun
Emel: runiezam@hotmail.com

Tajuk: Salam perkenalan

Diri: Umur saya penghujung 20-an, bekerja sebagai pengurus cawangan di sebuah syarikat swasta. Memegang jawatan sebagai Setiausaha Agung Pertubuhan Belia DInamik Malaysia (selalu organised program belia tapi peserta program lalu temu jodoh mereka disitu... tapi I still solo). Suka berkawan, share idea, rekreasi, xpdc naik gunung, organised program motivasi (tapi bukan i sorang, adalah beberapa motivator lain) OKLAH TU... LAIN-LAIN HAL mail saja.. insyallah akan dilayan... dan lagi, kalau nak join program kitorang, email lah saya.

Dicari: beriman, open minded, berakhlak mulia, berilmu, berkawan, berjenaka, berdandan, ber.... dan lain-lain ber.      Alah! I tak kisah. asalkan jenis insan yang bersyukur pada Allah SWT.


Date: Wed, 21 Jul 1999 10:00:55 -0400 (EDT)
Nama: Md Azlee
Emel: pujangga74@hotmail.com

Tajuk: Mencari pasangan hidup

Diri: Berusia 25 tahun, Bekerja di sektor kerajaan, Tinggi 178 sm, Berdarah kacukan melayu+cina. Perangai lebih kurang Azlee senario tapi kadangkala serius pada tempatnya. Kalo nak tau lebih e-mail ler.

Dicari: Gadis dan anak dara. Berusia 18 tahun ke atas. Boleh diajak berbincang,bertolak ansur dan bersopan santun. Bertudung dan bekerja tetap.


Date: Wed, 21 Jul 1999 22:49:20 -0400 (EDT)
Nama: mie
Emel: amy_id98@hotmail.com

Tajuk: MENCARI KENALAN

Diri: Ketinggian : 6 kaki... bersesuaian dgn orangnye.. kulit hitam manis, berpewatakan menarik...

Dicari: Yang bersifat pengasih, menarik dan beriman..


Date: Wed, 21 Jul 1999 00:29:06 -0400 (EDT)
Nama: kamikaze
Emel: jaket_hitam@usa.net

Tajuk: Mencari kenalan

Diri: seorang yang peramah, boleh berdikari,

Dicari: Oranya biarlah beriman, boleh diajak berunding, boleh diajak bergurau, jujur, ikhlas, sporting, bertolak ansur dan romantik.


Date: Tue, 20 Jul 1999 09:27:51 -0400 (EDT)
Nama: liani
Emel: girlz76@hotmail.com

Tajuk: Cari mereka-mereka yang sudi

Diri: lawa tu tak tahu lah, comel tu, orang kata.. adalah, pandai tu... tak lah sangat, tapi dapatlah rezeki menuntut di ipt tempatan, u mana?.. aderlahhhh, apa... tahun berapa? final year dah. oklahh tak yah tanya banyak banyak, kalau saper yang sudi tu, silalah masuk. byee.

Dicari: saper-saper pun tak kisahhh... yang hensom jer ker? tak mainlahhhhh, yang tak hensom pun makhluk allah gak kan.heheh oklahhhh.


Date: Mon, 19 Jul 1999 12:51:11 -0400
Nama: Jeeha
Emel: duyung@yahoo.com

Tajuk: Mencari Teman/Kekasih

Diri: saya ingin mencari teman untuk kakak saya..... dia seorang periang suka tersenyum, umur hampir 34 tahun orangnya berasal dari Johor bekerja sebagai Juruanalisa Sistem, orangnya ala ala bosnia...... bertudung.

Dicari: Oranya biarlah beriman, boleh diajak berunding, boleh diajak bergurau, jujur, ikhlas, sporting, bertolak ansur dan romantik.


Date: Mon, 19 Jul 1999 12:51:11 -0400
Nama: rizal
Emel: riz2020@hotmail.com

Tajuk: Mencari Kenalan Wanita

Diri: lelaki, umur 20 an, berasal dari selangor, bekerja dengan sharikat swasta.

Dicari: kenalan perempuan berumur 18 keatas, harap sidia jujur dan ikhlas dalam persahabatan.


Date: Mon, 19 Jul 1999 02:43:58 -0400
Nama: miz
Emel: miz_007@hotmail.com

Tajuk: Mencari Kenalan

Diri: seorang yang peramah, boleh berdikari dan berkulit sawo matang.

Dicari: seorang yang tak terlalu handsome but good looking dan kalau boleh yang matang dalam segala hal.


Date: Mon, 19 Jul 1999 09:38:03 -0400 (EDT)
Nama: mawardesa
Emel: ocheee@hotmail.com

Tajuk: Nak kenal-kenal sajerrrrrr
 

Diri: biasa jerrrrrr tak lebih tak kurang, cukup-cukup, masih belajar kat u tempatan, dah final year dah nihhhh.

Dicari: siapa- siapa sajer yang suka berkawannnnnnnn okkk.


Date: Sat, 17 Jul 1999 02:54:10 -0400 (EDT)
Nama: matrixkl
Emel: matrixkl@yahoo.com

Tajuk: Salam perkenalan

Diri: perempuan, 20an, sederhana, IT related.

Dicari: sesiapa sahaja, asalkan berbudi bahasa. keutamaan kepada yang suka berjenaka (clean one!).  yang ingin bertukar2 fikiran.


Date: Thu, 15 Jul 1999 07:25:40 -0400 (EDT)
Nama: Nasa
Emel: ilazary@hotmail.com

Tajuk: Cari Kenalan

Diri: Umur 38+++,bekerja,berkahwin,melayu. Hobi memancing,berbual,sukakan keindahan terutama hutan,kumpul barang antik Pentingnya ialah seorang yang   openminded, periang, kelakar.

Dicari: Sesiapa saja yang hobinya seakan akan sama itupun kalau tidak sama.


Date: Wed, 14 Jul 1999 22:50:00 -0400 (EDT)
Nama: HAFIDZ BIN AHMAD
Emel: Giamax@hotmail.com

Tajuk: Mencari teman sejati

Diri: Saya berkerja di salah sebuah jabatan kerajaan(Institusi Pengajian Tinggi Angkatan Tentera Malaysia).

Dicari: Saya berkulit cerah dan mempunyai ketinggi 5 kaki 3 inci.Saya seorang yang pemdiam dan meminati warna-warna ceria. Makanan kegemaran saya ....... semua yang halal(tak cerewet,tolak kayu dan batu).


Date: Sun, 11 Jul 1999 01:38:59 -0400 (EDT)
Nama: yied
Emel: abg_ngah@hotmail.com

Tajuk: mencari kenalan baru

Diri: berumur 20 tahun dan tinggal salah satu daerah di terengganu. berkerja di pejabat bahagian pertadbiran.

Dicari: kepada sesiapa yang ingin berkenalan dengan saya dengan hati yang iklas.


Date: Sat, 10 Jul 1999 10:14:46 -0400 (EDT)
Nama: Dan
Emel: syerkhan99@yahoo.com

Tajuk: sajer

Diri: lelaki bujang , tingal di klang, umur 27, sesiapa yg sudi berkenalan dialu-alukan, bekerja di kilang membuat bhn makanan.

Dicari: sapa-sapa pun buleh , tak kira lelaki ker pompuan.


Date: Thu, 8 Jul 1999 06:47:33 -0400 (EDT)
Nama: Am
Emel: amizahar@yahoo.com

Tajuk: Sesiapa yang sudi ....

Diri: Jejaka berumur 25 tahun dan bekerja di ibukota. Ingin menambah teman berbicara dan berlibur.

Dicari: Gadis yang berani dengan cabaran dan bersikap terbuka.


Date: Tue, 6 Jul 1999 07:29:59 -0400 (EDT)
Nama: Linda
Emel: shasleen@email.com

Tajuk: Mencari teman

Diri: Saya berkerja di firma swasta di ibukota dan juga juga masih menuntut di IPT tempatan secara partime. berumur 25 tahun.....dan  masih single.

Dicari: Saya ingin mencari sahabat kawan yang boleh berkongsi pendapat dan bertukar tukar fikiran tidak kira lelaki atau wanita yang penting mestilah jujur di dalam persahabatan.


Date: Mon, 5 Jul 1999 13:09:01 -0400 (EDT)
Nama: Mat Ikram b. Mohd
Emel: mim1eng@bolton.ac.uk

Tajuk: Mencari jodoh ( hehe malu la)

Diri: I ni hensem dan bergaya orang nya tapi pemalu, study di Bolton University, course mechanical engineering,kalau boleh tu nak cari teman yg steady skit.. buat bekalan di hari muka...

Dicari: sudah tentu yg manis menawan, yg rajin masak, yg montel pun boleh la tak kira peringkat umur asal kan boleh branak dah ler.


Date: Mon, 5 Jul 1999 00:26:07 -0400 (EDT)
Nama: Crystal Princess
Emel: puteri_kristal@yahoo.com

Tajuk: Mencari Mr. Right Guy

Diri: Lulusan luar negara bidang professional. Lahir tahun 76. Saya ni mix-blood.  Happy-Go-Lucky. Senang mix dengan orang. Minat sports, travel dan membaca.

Dicari: Mr. Right guy berumur lingkungan 25-30 preferably juga golongan professional. Ketinggian 175 ke atas. Mempunyai minat yang sama. Penting sekali berpengetahuan agama.


Date: Sun, 4 Jul 1999 11:33:58 -0400 (EDT)
Nama: mie
Emel: mie@snu.ac.kr

Tajuk: Cari marka

Diri: Aku la ni study di Seoul, course MechAerospaceEng. (final year) umorq 27, sapa nak kawan dgn aku sila laa.

Dicari: Siapa saja muleh ...mai mai mai


Date: Thu, 1 Jul 1999 07:34:57 -0400 (EDT)
Nama: juan de-marco
Emel: de-marco@cyberdude.com

Tajuk: Menda yer

Diri: emmm badan besar macam mighty joe young bertubuh sasa tegap dan mantap tapi bersikap penyayang macam si joe young jugak kerja tetap and dah ada business jugak boleh ler tahan besau nyer income memang dah cecah 4 angka umur bukan budak2 sebab dah nak masuk 25 tahun depan kalu ada berani mahu try saya utk jadik kawan atau boypren hantarler email kay.

Dicari: yang penting agama mahu tahu tarak tahu susah ler hidup sebab saya pun bukannya alim sangat kerja tak kisah ler apa pun tapi yg penting berpendidikan umur bawah 30 tak kisah.... status kalu yg pernah kahwin pun masih boleh berkawan dgn saya anak dara,janda, dara sunti ker semua boleh pandai masak and nak anak tak lebih dari 2 org sebab ako nak anak kalu boleh couple ajer kalu dapat anak lebih tue semua rezeki lah kan allah nak beri yg lain tak kisah sangat


Date: Thu, 1 Jul 1999 06:50:26 -0400 (EDT)
Nama: Jimes(jamal)
Emel: dadah@hotmail.com

Tajuk: siapa sudi?

Diri: saya berusia dlam 20 an lahir pada tiada cahaya tinggi 172 berat dalam  58 kg asal selangor pernah bertunang tapi tidak kesampaian..  sejak itu sukar untuk mencari kenalan baru .sebab itu saya ingin mencuba cara ini .. jika ada yang sudi boleh e-mail pada dadah@hotmail.com...

Dicari: sederhana, perwatakan menarik ,berbudi dan berbody,bekerja


Date: Wed, 30 Jun 1999 12:25:32 -0400
Nama: Kojak
Emel: esma_md@hotmail.com

Tajuk: cari kenalan

Diri: Pendidikan tidak tinggi sangat. Kerja kampung, petani. Ketinggian biasa dan berat badan biasa umur pertengahan 20-an. Wajah cute juga la tapi takla hensem sangat. Asal Malaysia.

Dicari: Gadis bertudung, pemalu dan sporting. Tidak memilih kerja . Sanggup hidup susah senang bersama. Sederhana tapi mesti cantik peramah dan baby face. Kalau sudi sila hubungi..


Date: Mon, 28 Jun 1999 23:58:07 -0400 (EDT)
Nama: Pauzi
Emel: paucd@hotmail.com

Tajuk: Saje je...

Diri: assalamua'alaikum......apa umur, pekerjaan dah kawin ke belum???? kalau nak tahu lebih lanjut, hubungi saya di hotmail paucd@hotmail.com.

Dicari: tak kisah le asal cantik,kalau keje elok gak. Bukan ape, zaman serba mahal nie...almaklumlah. Yang beriman itu wajib le. lain2 tu....ala faham2 le kalau dah jadi suami isteri.


Date: Mon, 28 Jun 1999 13:16:02 -0400
Nama: nak tau contactlah
Emel: badigolmasai@hotmail.com

Tajuk: Saje cari kenalan

Diri: saya ni umuq 18 tahun duk kat poli ungku omar dalam course diploma mech eng. so kalau sesape nak kenalan dengan saye ni maillah saya o.k....bye..may the force be with you.

Dicari: kalau boleh tuu pompuanlah umuq tak lebih dekat-dekat dengan sayalah.....but just for friends only not more than that.


Date: Sun, 27 Jun 1999 23:30:48 -0400 (EDT)
Nama: Madisa
Emel: madisa7@hotmail.com

Tajuk: Nak kenal?

Diri: assalamualaikum..... seorang gadis...umur 22 masih belajar kat u di utara.  asal dari Tumpat  kelate...nak kata lawa tu...ehemm bukan ke semua ciptaan Allah indah-indah belaka...sape berani meh la masuk...

Dicari: ikhlas nak berkenalan ngan kawe. sama negeri dialu-alukan...negeri lain pun buleh  asalkan duduk di Malaysia...okeh


Date: Sun, 27 Jun 1999 23:02:20 -0400
Nama: Hanim
Emel: hanim278@hotmail.com

Tajuk: Kenalan aje..

Diri: Saya ni masih belajar lagi.. agak pemalu orangnye.

Dicari: Beriman dan jujur. tak suka orang yang suka menipu.


Date: Mon, 28 Jun 1999 01:31:50 -0400 (EDT)
Nama: Md Azlee
Emel: pujangga74@hotmail.com

Tajuk: Semoga bertemu jodoh

Diri: Saya berusia 25 tahun.Berketurunan Melayu cina. Bekerja di sektor kerajaan. Pernah gagal bercinta setelah 4 tahun bersama sidiaaa. .Lulusan politeknik.  Mudah berbual,peramah dan kelakar. Bercita-cita tinggi. Hobi mengumpul harta. Call me 07-5217649 Atau 010-7183001

Dicari: gadis berusia 18-24 tahun. Bekerja di sektor swasta ataupun kerajaan. pandai menjaga hati dan bergaya. Tidak mudah cemburu .Boleh berkongsi masalah dan pengalaman. berbadan langsing dan tinggi.


Date: Sat, 26 Jun 1999 06:57:20 -0400
Nama: iza
Emel: hairiza@yahoo.com

Tajuk: Ssajaa suka-suka

Diri: saya ni tak percaya jodoh melalui internet ni..tapi kalau berkawan caya la kot..so, sapa nak kawan boleh la..saya 27 tahun sudah bekerja dan kata member2 saya ni peramah. Saya tak la lawa sangat cuma comel jer..maklum ler kecik molek, kalau tak caya boleh hantar e-mail..hihihi!

Dicari: nak berkawan ni saya tak kisah sangat pasal personaliti..cuma kalau boleh biarlah educated sebab saya suka berbincang isu2 semasa. Dan yang paling penting biar lar jujur...kalau tipu2 tak main la...


Date: Fri, 25 Jun 1999 12:35:03 -0400 (EDT)
Nama: shukry
Emel: mhsba_kry@hotmail.com

Tajuk: Ingin berkenalan

Diri: berkerja sebagai penoreh getah.duda anak dua.umur 23 thn.

Dicari: seorang yg peramah.tak cemburu,sporting,membenarkan saya kawin dua...


Date: Thu, 24 Jun 1999 03:39:04 -0400 (EDT)
Nama: Fadlishah
Emel: al_amin77@eudoramail.com

Tajuk: Mencari Teman @ Sahabat

Diri: Orangnya periang, suka jokes, open-minded, murah senyuman setia (insyaallah), tak la hensem tapi manisnya ada. Umur 22 tahun. Tinggi 5'2" penampilan simple dan kasual. sentiasa redha dengan apa saja yang berlaku. Alhamdulillah.

Dicari: yang ceria,periang,jujur,ikhlas,beriman,taat dan juga menghormati orang tua. Kalau sesiapa yang sudi tu silakanlah. Dengan jujur dan ikhlas saya menerimanya.


Date: Thu, 24 Jun 1999 01:10:18 -0400 (EDT)
Nama: Zatil
Emel: zatilhanan@hotmail

Tajuk: Saje mencari kenalan...

Diri: Assalamualaikum & salam sejahtera kawan-kawan semua...umur dlm lingkungan pertengahan 20an..berkulit sawo matang..ketinggian 160cm...berat 52kilo...dan nak tahu selanjutnye...nanti dulu ye!!!!tunggu next mail.

Dicari: Kalau boleh nak dapatkan kenalan yang semuanye baik-baik...tak kira apa jua perwatakan...yang pasti BAIK.okey!!!Salam Perkenalan...


Date: Wed, 23 Jun 1999 22:42:54 -0400 (EDT)
Nama: Mustaffa Mohd
Emel: trivialpursweet@hotmail.com

Tajuk: Cari teman

Diri: Sudah bertaraf veteran tapi perasan macam belia.

Dicari: Kalu ada yang gemar baca Quran tu dan faseh pulak Arabic boleh lah juga berurusan. Umur tak kiralah yang penting hati yang beriman


Date: Wed, 23 Jun 1999 05:03:47 -0400 (EDT)
Nama: Anuar
Emel: kama@unitele.edu.my

Tajuk: Cari kenalan

Diri: Bertugas sebagai pembantu perpustakaan. Umur 29 tahun. Asal dari Terengganu. Anak ke 5 daripada 9 adik-beradik. Keluarga peneroka Felda....Orang kampung.

Dicari: berumur awal 20an. Cikgu/ustazah. Berasal dari Pantai Timur. Berbudi bahasa. berpendidikan agama.


Date: Tue, 22 Jun 1999 04:44:27 -0400 (EDT)
Nama: Norlila Hj Abu
Emel: Addim@hotmail.com

Tajuk: Mencari Kenalan serata pelusuk

Diri: Saya berkerja sebagai Sound Engineer disebuah Syarikat Komunikasi...berumur lingkungan pertengahan 20an...ketinggian saya 160 cm.

Dicari: Selamat Berkenalan...saya ingin mencari kenalan yang jujur, ikhlas, sederhana, beriman, bekerja tetap dan menghormati diri saya dan orang yang lebih tua....opppsss tak lupa juga orangnya mestilah Coolll "Tidak Panas Baran"....


Date: Fri, 18 Jun 1999 23:53:21 -0400 (EDT)
Nama: Intan
Emel: intancyber@hotmail.com

Tajuk: Ingin cari kenalan...

Diri: Seorang gadis berusia pertenganhan dua puluhan. Putus asa apabila gagal bercinta selepas melaluinya selama lapan tahun. Seorang yang peramah bila sudah dikenali.

Dicari: Ingin berkenalan dengan jejaka yang berusia lewat dua puluhan atau awal tiga puluhan. Tidak cerewet, mesti matang berfikiran.


Date: Fri, 18 Jun 1999 02:10:53 -0400 (EDT)
Nama: Saidatul
Emel: saidatu7@hotmail.com

Tajuk: Mencari kenalan...

Diri: Tak banyak yang boleh saya ceritakan, cuma saya ni lawa jugak la. Kalau nak tahu lebih lanjut hubungi saya. Hubungi saya di saidatu7@hotmail.com.

Dicari: Kalau boleh yang handsome (ada rupa), ada kedudukan, yang jenis tak mengatal dan boleh dibawa berunding. Kalau berminat email saya.


Date: Wed, 16 Jun 1999 03:19:44 -0400 (EDT)
Nama: Husina Ibrahim
Emel: hasena71@hotmail.com

Tajuk: Suka sama suka/kenalan

Diri: Perawakan sederhana, berkulit hitam manis tinggi 156cm berat 52kg... .berkerja di salah sebuah agensi Kerajaan di penang.

Dicari: Yang sederhana juga... tidak ego.. tidak mementingkan diri sendiri.. dapat mendengar dan memahami masalah serta memberi nasihat.


Date: Wed, 16 Jun 1999 02:29:32 -0400 (EDT)
Nama: zura
Emel: zuraiada@hotmail.com

Tajuk: perkara yang disukai

Diri: Saya masih menuntut... mudah simpati dengan orang-orang susah.. minat menonton.. saya tinggi orangnya.

Dicari: Tinggi sekurang-kurangnya 5kaki 7 inci dan di bawa berbincang.


Date: Wed, 16 Jun 1999 02:19:15 -0400 (EDT)
Nama: Idah ...
Emel: pujaanku@hotmail.com

Tajuk: Jalinan Ikhlas dan Jujur

Diri: Saya mencarikan teman buat seseorang. Misridah namanya, orangnya sederhana masih single. Kini tinggal di Sg. Way. Berusia lingkungan awal 30-an. Ingin mencari teman yang sesuai utk pasangan hidup. Misridah, ... orangnya tidak memilih kepada paras rupa keikhlasan dan kujujuran yang diutamakan. Boleh hubungi e-mail diatas.

Dicari: Cari pasangan pemuda yang berusia 35 tahun ke atas. Single atau tidak bukanlah satu keutamaan. Berpendidikan agama, bertolak ansur, tidak begitu memilih dan berpewatakan sederhana.


Date: Wed, 16 Jun 1999 01:07:06 -0400 (EDT)
Nama: ZULHAIREY ZAHARI
Emel: YIEY98@HOTMAIL.COM

Tajuk: MENCARI JODOH

Diri: NAMA:ZULHAIREY, UMUR :28 TAHUN, ASAL:PAHANG, HOBI:MENGEMBARA, ANAK YANG KE:5, PEKERJAAN: TECHNICAL MANAGER, STATUS BUJANG.

Dicari: BERKULIT PUTIH, HIDUNG MANCUNG, SOPAN SANTUN, BERADAB, PANDAI MEMASAK DAN MENGEMAS RUMAH, BERIMAN, UMUR LINGKUNGAN 20 - 25 TAHUN.


Date: Wed, 16 Jun 1999 00:46:20 -0400 (EDT)
Nama: Hubungi Saya Dulu
Emel: miloben@usa.net

Tajuk: Mencari Sahabat@kekasih

Diri: Kulit tu tidaklah putih, tidaklah hitam. Rupa tidaklah smart tapi manisnya ade. Suka kepada kehidupan yang mempunyai kesegaran desa. Buat masa sekarang sudah bekerja.. Umur ...Tengok Gambar Dan Teka Yeeee?? Ni Kelantan Mari Wehh!!!!

Dicari: Suka Kepada gadis yang periang dan beriman. Kawan yang bertimbang rasa dan pula sanggup hidup susah dan senang bersama. Ni kalau ada pakcik dan makcik pun takpe atau abang tau kakak kerana ambo sangat suka untuk berkenalan. Kalau yang adik-adik tu ade nak kenal ambo, disini  semuanya tak kisah ok!!! ambo blah dulu. "assalamualikum"


Date: Sun, 13 Jun 1999 01:08:40 -0400 (EDT)
Nama: Mohd Afzahailmi
Emel: amy_hawk@hotmail.com

Tajuk: -Promosi Diri-

Diri: Handsome, kacak dan kuat.

Dicari: Yang cantik, ayu, tegap dan sebagainya.


Date: Thu, 10 Jun 1999 05:53:03 -0400
Nama: Anto
Emel: s_ranto72@hotmail.com

Tajuk: Gaul

Diri: Sederhana, tak mudah putus asa, sanggup mengarungi dunia kehidupan baik yang panas atau dingin, penyabar, ulet, dan selalu tawakal.

Dicari: Sahabat yang baik, sama-sama mempunyai kemiripan dengan data diri saya kurang sedikit tak apalah yang penting pengertian dan bertanggungjawab. Bila di antara kita nanti ada kesepakatan bisa dilanjutkan ke jenjang kehidupan bersama(Pasangan hidup), seandainya berminat mohon hubungi e-mail saya, dengan alamat yang jelas nanti bisa aku kontak balik.


Date: Wed, 9 Jun 1999 06:19:13 -0400 (EDT)
Nama: Shah
Emel: lebah88@hotmail.com

Tajuk: Hai

Diri: Hi....saya lepasan universiti luar negeri...sekarang ni berkerja sebagai jurutera kimia di sebuah company minyak kat malaysia ni...saya mempunyai bentuk fizikal yang biasa aje...165cm...54kg...kira o.klah...

Dicari: Seorang gadis yang peramah...bertudung...dan yang penting pandai mengambil hati....especially orang tua...


Date: Wed, 9 Jun 1999 02:37:01 -0400
Nama: Rizal
Emel: masoko@hotmail.com

Tajuk: Kenalan wanita

Diri: Tinggi 170cm, berat 66kg, saya dalam tahun ke3 belajar di jepun. Suka bersukan, semua sukan, taat perintah tuhan, kasihkan binatang, belom mempunyai teman istimewa.

Dicari: Saya ni tak le memilih sangat. asalkan baik hati dan pandai menjaga hati cukup la buat saya. Mak saya pernah pesan, jangan pandang wanita pada rupa.


Date: Wed, 9 Jun 1999 01:42:07 -0400 (EDT)
Nama: gonjeng
Emel: padek@yahoo.com

Tajuk: Siapa siapa saja

Diri: Veteran tapi rugged, tinggal di klang.

Dicari:  -no komen-


Date: Tue, 8 Jun 1999 14:03:35 -0400 (EDT)
Nama: Bong REM
Emel: ramzie@tm.net.my

Tajuk: Mencari Teman

Diri: Seorang periang, bekerja tetap, umur dah 30an.

Dicari: Tidak kira usianya, periang, dan tak kaki merajuk.


Date: Tue, 8 Jun 1999 01:27:36 -0400 (EDT)
Nama: Zawadi bin Ismail
Emel: zawadi_zidane@hotmail.com

Tajuk: Mencari teman yang akrab (foto)

Diri: Hensem tu, memang la hensem.....tapi budi pekerti yang di ambil kira tinggi saya dalam 165cm, berat badan hanya 60kg, kulit coklat jeee....mulut manis...ceria selalu, bekerja sebagai jurutera komputer di Era Timur.. hanya itu aje...umur ambo 22.

Dicari: Untuk adik-adik dan abang-abang, lelaki dan perempuan, makcik dan pakcik dan juga tidak mengira bangsa dan agama. saya ni tak kisah....kalau berkenan di hati bole jadi teman hidup pulak. walaupun tua umurnya..


Date: Mon, 7 Jun 1999 03:08:35 -0400
Nama: Princess
Emel: princesscindai@hotmail.com

Tajuk: Mencari Teman Lelaki

Diri: Yg. berbudi bahasa, boleh memasak, mampu  melahirkan anak... dan tak cerewet, tak cemburu         buta... tak kuat merajuk.. eheheh sporting.. dan             boleh bekerja 24 jam. hehehhe gurau2 jer.. jgn marah.. sila lahhhhh hubungi di emel saya.

Dicari: Bujang 30-35, tidak merokok, pandai berjenaka, tidak panas baran', taat perintah Allah, ada pekerjaan tetap sebagai jaminan untuk hidup. iSHH.... Tok tersenyummm :))


Date: Mon, 7 Jun 1999 01:05:38 -0400 (EDT)
Nama: Zaid Ramli
Emel: zaid@nttmsc.com.my

Tajuk: Kenalan wanita

Diri: Give and take.

Dicari: Talkative, honest.


Date: Sun, 6 Jun 1999 13:30:19 -0400 (EDT)
Nama: Zainal Ariff
Emel: zainal2@tm.net.my

Tajuk: Mencari kenalan

Diri: Saya berumur 42 th. Masih steady dan berkedudukan. Hobby saya - Golf, menonton, melancung, membaca, berkarakoe dan bersosial.

Dicari: Mencari teman yang sama dengan kesukaaan saya tak kira janda ke? bohsia ke? anak dara ke? Bini orang ke,  semuanya boleh berkawan asalkan mau untuk berseronok (ikatan akan dibincang). Saya suka menghiburkan mereka yang kesunyian.


Date: Fri, 4 Jun 1999 14:59:48 -0400 (EDT)
Nama: Azmi zakaria
Emel: gmie98@usa.net

Tajuk: Kenalan

Diri: Pendiam,suka motor besar, kurang hemsem, caring, tinggi 5 kaki , berkumis.

Dicari: Open minded, normal, periang.


Date: Fri, 4 Jun 1999 04:00:55 -0400 (EDT)
Nama: Dean ahmad
Emel: dean55@gurlmail.com

Tajuk: Siapa2 je yg sudi!

Diri: Agak pendiam (ikut mood),hensem?taklah!ala kadar je,suka berterus terang, tinggi sederhana, berat sederhana, bekerja di kk, sabah.

Dicari: Cantik/tak cantik?tak kisah la.... cute /tak cute?tak kisah la...... yg.pentingnya...ialah: suka berterus terang, penyayang, menghormati org tua2, tahu tentang hal agama, bersopan santun.


Date: Thu, 3 Jun 1999 02:53:20 -0400
Nama: Khasterynna Hazel Katley
Emel: jaybeng@hotmail.com

Tajuk: Untuk sesiapa yg sudi je..

Diri: Seorang yang talkative,open-minded,caring, understanding, friendly dan boleh dikategorikan dalam kategori cure. Tinggi 158 cm, Berat 55 kg.  suka bermain hoki & Bola Jaring. Berumur 21 tahun pada December akan datang dan sudah bekerja. Pendidikan tak tinggi, cukup makan.

Dicari: Loving, romantic, caring, understanding & Open-Minded. Tak kira bangsa atau agama. Tak mahu yang hensem, tapi nak yang cute saje.


Date: Wed, 2 Jun 1999 22:57:07 -0400 (EDT)
Nama: Idamsah
Emel: uncle_dee64@hotmail.com

Tajuk: Wanita kelantan sahaja

Diri: Umur..30'an... bekerja kerajaan... baik... bertanggungjawap... sensitif...penyayang.... menghormati orang tua..

Dicari: Umur...25-30an... penyayang... kalau boleh anak bongsu... bekerja.. beriman...sensitif... baik.. lemah lembut... kelakar... open mainded..


Date: Wed, 2 Jun 1999 00:48:34 -0400 (EDT)
Nama: Siti
Emel: cthamidah@mailcity.com

Tajuk: Salam Perkenalan

Diri: Seorang yang pendiam, kehidupan sederhana, hitam manis serta tinggi 153cm dan berat 50kg. Bekerja dan tinggal di Petaling Jaya.

Dicari: Seorang yang matang , periang dan suka berjenaka. Perlu sincere, honest and be a responsible character.


Date: Wed, 2 Jun 1999 00:29:34 -0400 (EDT)
Nama: shida
Emel: aslinda_a@yahoo.com

Tajuk: Mencari kenalan/sahabat hidup

Diri: Umur saya 21 tahun.. orang tak cantik, biasa jee tinggi 5kaki lebih... kerja sebagai cikgu komputer di kuala terengganu... pelajaran tak lah tinggi...biasa jee.

Dicari: Kuat agama bertanggungjawab bertolak ansur penyayang bersopan santung suka.. berterus terang.


Date: Tue, 1 Jun 1999 13:47:42 -0400 (EDT)
Nama: Pok Chik
Emel: ziermad@tm.net.my

Tajuk: Perkenalan Seribu Erti

Diri: Sederhana, Periang, Happy Go Lucky  dan Suka Berjenaka.

Dicari: Periang, Lemah-lembut dan suka berjenaka dalam pelbagai keadaan.


Date: Tue, 1 Jun 1999 03:51:29 -0400 (EDT)
Nama: Raffi Rahman
Emel: raffirahman@hotmail.com

Tajuk: Kenalan hidup

Diri: Sederhana....suka mendengar dan didengari.. senang berterus terang dalam segala hal..

Dicari: Sederhana...suka mendengar dan didengari.... sikap berterus terang amat diperlukan... sikap matang banyak membantu komunikasi.


Date: Mon, 31 May 1999 10:21:41 -0400
Nama: cybergirl
Emel: mMinah@rocketmail.com

Tajuk: Mengeratkan silahturrahim

Diri: Sentiasa bersyukur di atas rezeki yang dinikmati dari Illahi.....

Dicari: Seseorang yang sentiasa menghormati di antara satu sama lain.......


Date: Sun, 30 May 1999 10:24:05 -0400 (EDT)
Nama: Ag. Nordin Ag. Ahmad
Emel: dean_55@usa.net

Tajuk: Mencari pasangan yg sesuai

Diri: Umur 21thn, berat 165kg, tinggi 5.5, sekarang bekerja di kota kinabalu sebagai electrical tech., sekarang tinggal di rumah keluarga sementara belum berumahtangga.

Dicari: 20-30thn, berat sederhana, tinggi sederhana,bekerja, tahu selok belok tentang agama, pengasih & menghormati org tua.